küçük bir hayalle başlar büyük bir başarıyla biter
küçük bir hayalle başlar büyük bir başarıyla biter
Ne Gidenedir Sözüm Nede GeLeck oLana oda biras OyaLanır Gider nasıLsa..
Ne Gidenedir Sözüm Nede GeLeck oLana oda biras OyaLanır Gider nasıLsa..
BEDENIN BAKIRE OLSA NEYAZAR RUHUN ORUSPU OLDUKTAN SONRA...
( ICTIGIM SIGARAM GIBIYDIN ARAMIZDA TEK BIR FARK VARDI SIGARAMI BEN BITIRDIM BENIDE SEN !... (
`` ĶĨМŚĔŃıŃ ĞöŤüŃĎĔ ĎöŃМĔМ .. ĶÁĹÁŃ ŶĔŔĨŃĨ ĞĨĎĔŃ ŶŐĹÚŃÚ ßĨĹĨŔ. . . ´´
CİDDİYE ALIRIM AMA KAPILMAM...DALGA GERCERİM AMA KIRMAM...HUZUR VERİRİM AMA SÖZ VERMEM...SAHİP OLURUM AMA ASLA AİT OLMAMMMM
sev ama mevsimlik olmasınyazın acıp kışın sol masın begüm
kalbimi verdim birine saklasın diye salak buz dolabına koymuş kokmasın diye
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR..HER LAFA VEECEK CEVABIM VAR ..AMA LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM aDaM MI dİe...kralına değil alayına gider...
aşk bakmaktan ibaret olsaydı öküz trene aşık olurdu
"love is pulling together when things get rougb" "aşk işler zorlaştığında birlikte kürek çekmektir"
I miss you so much
кєşкє hєя aşк мuтLu ßiтSє, кєşкє hєя qєяςєк Sєωqi Laγıк σLaηda кaLaßiLSє, ωєγa uηuтмaк мüмкüη σLaßiLSє!!!вİтaηємasa.1991@win
deLiLik qençLiğin dosTu akıLLıLık yaşLıLığın süsüdür =)
dELi kIzım uYan söyLenenLeR yaLan.
aptaLca hayLLEr peşinden kosmyan bir insan qösterim Bnde Sİze muTLu bir insan qösetereyim..CANAN...
Du hast mir sehr gefehlt = [ Kendini özlettin ]
Ich verstehe die Leute nicht = [ İnsanları Anlamıyorum ]
Die Leute halten ihr Wort nicht ein = [ İnsanlar sözünde durmuyor ]
Die Männer sind Lügner = [ Erkekler yalan söyler ]
hayalini kurmak çok güzel her seferinde seninle buluşmak her seferinde senin olmak umudumhayalimi seninle kurmak bir sonsuzluğa seninle düşercesine o sonsuzluk hiç unutulmadan....!
HAYAT SENİ BEKLEDİGİN YERDEN DEGİLDE BEKLEMEDİGN YERDEN VURSUN KI ONUN ADI HAYAT OLSUN
son kelimem olsun aydınşlık son nefesim karanlık sor kendine hni nerede delikanlılık yaptıgı apacık yalakalık
son kelimem olsun aydınlık son nefesim karanlık sor kendine hni nerede delikanlılık yaptıgı apacık yalakalık
Kimler Arkasında Kinler ve İnlerin Karanlığında Güneşi Kim Bekler.