Konu: Bebekler forum acarsa.... Çarş. Eyl. 02, 2009 3:30 am
Mini mini bebisler ve 8 yaş altı cocuklar forum acarsa bakin nasil kategoriler ve baslıklar olur Grup Hepsi Fan Club - Bebekler forum acarsa )
*Bilgi-tartışma:sünnet olunca nie abi olunur?
*Muhabbet:Annem bu yemekleri nasıl böyle güzel yapıyoo *Muhabbet: Altına kacırmayan var mı *Muhabbet: çocuklar nasıl dünyaya gelir..bi fikri olan varmı.. *Muhabbet:Hangimizin babası döver? *Muhabbet:Kaça kadar sayabiliyosunuz?
*Anket:Barbie mi daha güzel Cindy mi? *Anket: Örümcek adam mı daha güçlü Superman mi? *Anket:sütünüzü ılıkmı sıcakmı içiyonuz ? *Anket:En Sevdiginiz mama markası *Anket:Bebelac mi Nestle mi
*Siyaset Meydanı: Pokemona inanmıo musunuz.Buyuk hataaa!(pokeist misiniz?) *Siyaset Meydanı :Hayır Bizi Leylekler Değil Pokemonlar getirdi!
*Program: Nokia Kısa Ninni MP3, Wave *Program: Nokia Tom ve Jery WallPaper *Program: uyumak için ninni programı
*anne babaya sorulması gereken en gıcık sorular nelerdir? *Konusuz konular: Yeni kardesim dogdu *Ali nin bilyesini aldım gebertseniz vermem *Âşık Atışması :Benim senden fazla oyuncağım var
*Oyun: Herkes usttekinin sacını ceksin
*Yarışma: 1.pegasus pamuk helva partisi birincisi *Oyun: herkes en son öğrendiği cümleyi yazsın *Yardım:Fatma öğretmen benimle evlenmek istiyor na